Αρχική Σελίδα

Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd

Η Co. τεχνολογίας Guangzhou μας Binhao, ΕΠΕ προσφέρει τα πλήρη υλικά συσκευασίας και τις λύσεις για τη βιομηχανία τσιγάρων, εστίαση στην ταινία δακρυ'ων, ταινία BOPP, ect.

 

 

 

Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Μιας στάσης συνεργάτης υπηρεσιών -BINHAO

Η Co. τεχνολογίας Binhao Guangzhou, ΕΠΕ είναι σημαντικός προμηθευτής των λύσεων συσκευασίας για τον καπνό,

τσάι, καφές, σάλτσα, τρόφιμα, και βιομηχανίες ιατρικής. Προσφέρουμε την έξοχη υπηρεσία εκτύπωσης,

αντι-πλαστογράφηση του σχεδίου συσκευασίας, και υλικά συσκευασίας συμπεριλαμβανομένου

ολογραφική ταινία BOPP, ταινία δακρυ'ων, έγγραφο φύλλων αλουμινίου αργιλίου, τοποθετώντας αιχμή έγγραφο ect.

 

 

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. τεχνολογίας Binhao Guangzhou, ΕΠΕ μια Κίνα-βασισμένη στο επιχείρηση, είναι βιομηχανικός ηγέτης υλικών συσκευασίας στον τομέα ικανότητας πυρήνων να αναπτυχθεί της, μετατροπή και διανομή των υλικών. Η επιχείρηση έχει λειτουργήσει επιτυχώς για περισσότερο από 10 έτη. Το παγκόσμιο δίκτυο και η στενή συνεργασία του μεταξύ δύο θυγατρικών και πρακτόρων του εξασφαλίζουν παγκόσμια υπηρεσία και υποστήριξη.

 

Το Binhao έχει παράσχει τα υλικά συσκευασίας και αντι-οι λύσεις στον καπνό, το τσάι, τον καφέ, τη σάλτσα, τα τρόφιμα, και τις βιομηχανίες ιατρικής παγκόσμιες βάσεις, ενώ Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή που είναι οι αρχικές αγορές εξαγωγών μας. Η δύναμη στην ποιότητα, υπηρεσία προσαρμογής των προγραμμάτων εκτύπωσης και μετά από τις πωλήσεις συνολικά μας έχει κερδίσει εμπιστοσύνη και έπαινος μεταξύ των σφαιρικών πελατών.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών της ανάπτυξης και εξ αιτίας της λεπτής επιχειρησιακής ακεραιότητας, έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τις γνωστές επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένου του καπνού της Κίνας για την τεχνική συνεργασία και το συμπληρωματικό ανεφοδιασμό προϊόντων.

 

  • Έτος 2019

Συνεχίζουμε το σκάψιμο βαθύτερο στη βιομηχανία υλικών συσκευασίας τσιγάρων και τώρα έχουμε τα γραφεία οργάνωσης στο Ντουμπάι που εξυπηρετεί και οι ενισχυμένες υγιείς συνεταιριστικές σχέσεις με πολλά εργοστάσιο τσιγάρων και agents.we θα συνεχίσουν να επεκτείνουν την αγορά μας, να παράσχει τη μεγάλη έκταση των υλικών και των υπηρεσιών για περισσότερο μικρού και μεσαίου μεγέθους καπνό factory.BINHAO θα είναι μια ισχυρή εγγύηση για ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟΣ στην ΚΊΝΑ.

 

  • Έτος 2017

Με την αύξηση απαίτησης και τον ανταγωνισμό αγοράς, το εργοστάσιό μας αναπτύσσει συνεχώς τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διάφορων πελατών, όπως τα ολογραφικά κιβώτια τσιγάρων, η λεπτή αντιαπομιμητική ταινία δακρυ'ων, το εσωτερικό έγγραφο σκαφών της γραμμής μη-αργιλίου, η αδιάβροχη συσκευασία, κ.λπ. η επιχείρησή που μας δεσμεύει στην παροχή των ποιοτικών προϊόντων και των υπηρεσιών με την ενημέρωση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, της αυξανόμενων παραγωγικότητας και των προτύπων επιθεώρησης, βάση στα ποιοτικά πρότυπα καπνών της Κίνας.

  • Έτος 2014

Τα υλικά μας πωλούν καλά σε πολλή χώρα και την περιοχή, όπως η Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, Αμερική, Ρωσία και έτσι on.and που σημειώσαμε μια μεγάλη πρόοδο και αρχίσαμε παγκοσμίως για να επισκεφτούμε τους πελάτες μας, που ενώνουν την έκθεση για να ενισχύσουμε τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση.

  • Έτος 2012

Η επιχείρηση BINHAO ξεκίνησε την επιχείρηση των υλικών συσκευασίας για τα προϊόντα καπνού που καλύπτουν τη συσκευασία τσιγάρων και τη συσκευασία καπνών Shisha. Εστίαση στην κασέτα δακρυ'ων, την ταινία BOPP, χαρτί φύλλων αλουμινίου αργιλίου, το εσωτερικό πλαίσιο, τοποθετώντας αιχμή χαρτί και το κουτί από χαρτόνι, κ.λπ.

 

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

«Υψηλή τεχνολογία, υψηλό πρότυπο, οικονομικώς αποδοτικό»

 

Επιχείρηση και υπηρεσία:

Αντι-πλαστογράφηση του σχεδίου συσκευασίας, υλικά συσκευασίας, πρόγραμμα εκτύπωσης

Γνωμοδότηση, σχέδιο, προμήθεια

Προσαρμοσμένη υπηρεσία

 

Κύρια προϊόντα:

Ταινία BOPP, ταινία δακρυ'ων, κουτί από χαρτόνι τσιγάρων, εσωτερικό πλαίσιο, έγγραφο φύλλων αλουμινίου αργιλίου, τοποθετώντας αιχμή έγγραφο, τυλίγοντας έγγραφο βουλωμάτων, ολογραφική ταινία BOPP, αντι-που πλαστογραφεί την ταινία δακρυ'ων

 

Αποστολή επιχείρησης:

Για να ανατρέψει τη φτωχός-εκτιμημένη εικόνα των προϊόντων κάνω--Κίνα.

 

Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Ισχυρή και ενεργητική ομάδα BINHAO

 

Τμήμα Ε&Α:
Η ομάδα Ε&Α μας θα έκανε τα νέα δείγματα σύμφωνα με το αρχικό δείγμα του πελάτη μας την ιδέα ή. Υλικό ταιριάσματος πρόσβασης για να βελτιώσει την ποιότητα και την τεχνολογία.
Τμήμα πωλήσεων:
Η ομάδα πωλήσεών μας είναι πεπειραμένη και φιλική και θα μπορούσαμε να προσφέρουμε την επαγγελματική πρόταση στον πελάτη.
Τμήμα παραγωγής:
Η ομάδα παραγωγής μας παράγει την καλή ποιότητα των καλών και σταθερών αγαθών.
QC τμήμα:
Ο ποιοτικός ελεγκτής μας επιθεωρεί τα αγαθά από το αρχικό υλικό στη συσκευασία και σιγουρεύεται ότι κάθε βήμα είναι λεπτό.
Τμήμα διοικητικών μεριμνών:
Η ομάδα διοικητικών μεριμνών μας θα πρόσφερε τη διαφορετική επιλογή στον πελάτη για την επιλογή και θα ακολουθούσε την αποστολή έως ότου την λαμβάνει ο πελάτης.
Μετά από το τμήμα πώλησης:
Η μετέπειτα ομάδα πώλησής μας θα μπορούσε να εξασφαλίσει μια γρήγορη και υψηλή αποδοτικότητα αποκρίνεται για τα προϊόντα μας που πωλήθηκαν στο κάθε όπου σφαιρικού.

 

 

Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

New Office

 

Η επιχείρησή μας έχει επεκταθεί στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία

Το 2019 το s, έχουμε τα γραφεία οργάνωσης στο Ντουμπάι που εξυπηρετεί και τις ενισχυμένες υγιείς συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές

εργοστάσιο τσιγάρων και πράκτορες, για να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να κρατήσει το απόθεμα για να εξασφαλίσει το χρόνο παράδοσης.

 

       Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0  

      Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Partner

 Κίνα Guangzhou Binhao Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: R&F νέο κτήριο παγκόσμιου κέντρου, μέση No.307 της λεωφόρου Guangzhou, Guangzhou, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Guangdong, Κίνα

  • Τηλ.::86-20-34216355
  • Φαξ:86-20-34330989
  • E-mail:info4@gzbinhao.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-22:00
  • Υπεύθυνος: Ms. Cassie Zhang
  • Mobile Site